U bent hier

AdWords

AdWords is één van de mooiste diensten uit het Google gamma. Met deze - betalende - service kan je reclame maken op het internet. Niet enkel op de Google zoekmachine zelf, maar eveneens op andere programma's die eigendom zijn van Google, zoals bv YouTube.

Met AdWords verschijnen je advertenties op basis van de zoekwoorden die je hebt opgegeven. Je betaalt hiervoor op basis van verschillende factoren: bij een klik, bij het aantal vertoningen, bij een gevormde lead, ... Maar ook de plaats waar je advertentie verschijnt, speelt een rol. De eerste plaats kost meer dan de 2de, maar de 3de is nog goedkoper, enz...

7211 heeft de certificatieprocedure doorlopen en kan uw bedrijf zeker helpen bij het aanmaken en beheren van uw AdWords account.

Wij hebben enkele fijne partners naar wie we u graag doorverwijzen indien u met budgetten van meer dan € 1.000 per maand wil werken.

Maar voor bedrijven die AdWords een kans willen geven, startend vanaf een maandbudget van € 250 (Google budget van € 5 per dag) bespreken we graag de mogelijkheden. We kunnen een heel aantal tevreden klanten als referentie geven, voor wie we één of meerdere AdWords accounts beheren.

Indien we al een klant hebben uit uw sector, begrijpt u dat we u voor die producten of diensten helaas niet kunnen verderhelpen met AdWords. Maar voor de rest bekijken we graag met u wat de mogelijkheden zijn die AdWords u kan bieden.

Wil je bekijken wat AdWords voor uw bedrijf kan betekenen? CONTACTEER ons dan! Mail tom@7211.be of bel 0493097211