U bent hier

Sociale Media

Sociale Media vormt vandaag een belangrijke factor in het online landschap. Vele bedrijven hebben een zakelijke Facebook pagina, omdat deze voor een iets meer directe band zorgt tussen bedrijf en privé gebruiker. Het interactieniveau ligt veel hoger, al was het maar door de "vind ik leuk" knop.

Niet iedereen heeft echter de mogelijkheden om deze pagina te onderhouden. Mogelijkheden als tijd, inspiratie, wat wel en wat niet, kennis van de werking en mogelijkheden...

7211 onderhoudt de zakelijke Facebook pagina van bedrijven die dit wensen.

Zo kan u vandaag terecht op de Facebookpagina van Restaurant Minerva, loodgieter en verwarmingsspecialist Tom Morrell, het opleidingscentrum voor Hypnose HypnoClinic, renovatiebedrijf DCS BVBA,  administratieve hulp De Draad van Ariadne, broodjesspecialist De Grote Honger,  maar evengoed onze eigen 7211 pagina, of die van het 7211Shopcenter.

Wij bieden onze klanten een overeenkomst aan van 1 maand, dat telkens stilzwijgend per maand verlengd wordt.

U betaalt € 120 per maand, waarbij wij minstens 3 x per week inhoud op de pagina plaatsen. Meestal komt het neer op elke weekdag. U kan ons gerust inschakelen om uw eerste maand te begeleiden, om nadien zelf over te nemen.

Uw activiteit is voor ons een bron van inspiratie, maar ook de actualiteit, of wat er ook maar in ons hoofd opkomt, dat met uw bedrijf te maken kan hebben.

Contacteer ons zeker, we helpen u graag bij uw stappen in de zakelijke Facebook wereld.

Ook voor bedrijven die gebruik wensen te maken van een YouTube kanaal, kunnen we zorgen voor de opzet van het kanaal indien nodig het onderhoud. 

Het 7211kanaal vindt je onder de naam CH4NN3L 7211