shadow url

Vindbaarheid in Google

Bovenaan in Google staan wordt er niet eenvoudiger op. De algoritmes wijzigen steeds, en uw concurrenten zitten natuurlijk ook niet stil.

Eén van de belangrijkste nieuwe aspecten waar Google rekening mee houdt om bovenaan in Google te staan, is het aanpassingsvermogen van uw website, m.a.w. een responsieve website hebben.

Gelukkig hebben we heel wat OPLOSSINGEN om low budget te zorgen dat uw site kan scoren!

Hoe bestel je een goede shadow URL?

U heeft besloten dat € 50 per jaar inderdaad maar een kleine kost is, als u daarmee kan scoren op het internet? U heeft groot gelijk.

Maar hoe kunnen we nu een goede en relevante shadow URL maken?

Om te beslissen welke domeinnamen voor u interessant zijn, moet u proberen een antwoord te geven op volgende vraag:

Bovenaan in Google

Google heeft een enorme lijst factoren die allemaal meetellen om te scoren in de zoekmachines en bijvoorbeeld bovenaan in Google te geraken.

Zo is de INHOUD van je website / pagina / artikel vandaag het belangrijkste issue. Als je de lezer iets te bieden hebt, heeft Google dat ook voor jou.

Maar enkel inhoud is niet voldoende. Zo zijn er vandaag nog een heleboel andere factoren waar u zelf op kan letten:

Wat doet 7211

7211, dat is een andere kijk op TELECOM en een andere kijk op PROMOTIES. Telecom factuuranalyse en factuurcontrole (besparen, controle, rechtzettingen, tariefaanpassingen). Promoties: low budget oplossingen om uw bedrijf ONLINE of OFFLINE te promoten. Dat is wat wij doen. ...lees verder...

Abonneren op RSS - shadow url